Aika on taas hurahtanut siivillä ja paljon on ehtinyt Hailuodon arkeen mahtua sitten viime kevään. Koko kesä meni meni pihoja tehdessä ja taloa viimeistelessä ja maalaillessa. Designtalo kävi vihdoin vaihtamassa eteiseen laatat ja Topikeittiö korjaili kaappeja ja asensi puuttuvat hyllyt. Pihaan saatiin asfaltti, kivetyksiä, nurmikkoa ja istutuksiakin vaikken niiden suurin fani olekaan. Välillä teko tuntui miltei puurtamiselle mutta tähän kaikkeen oli syykin; halusimme saada lopputarkastuksen valmiiksi ennen talvea. Viime keväänä vapautui tontti kadulta, jossa nyt asumme. Laitoimme huviksemme hakupaperit vetämään kaupungille, sillä olimme haaveileet kyseisestä tontista jo tämän projektin alkuvaiheessa. 

Kuinka ollakkaan, saimme tontin!

Alkujärkytyksestä toivuttuamme päätimme alkaa tuumasta toimeen. Hailuoto valmiiksi ja sitten uutta suunnittelemaan. Lopputarkastus meillä oli 3.11.2014 ja saimme sen läpi heittämällä! Samalla viikolla laitoimme asuntomme myyntiin luottovälittäjällemme ja nyt meillä on tarjous kodistamme joka toivottavasti toteutuu :) Koen silti pientä haikeutta lähteä tästä kodista sillä pohja tässä talossa on toimiva, sijainti kiva ja asumiskustannukset todella pienet. Kaipa sitä sitten taloonkin kiintyy jollain tavalla vaikka uskonkin että koti on siellä missä sydän on.

 

Joulu on itselleni varsinkin kotoiluaikaa ja tässä muutama kuva vielä meiltä :D

image.jpg

Ruokapöydän tuolit ovat muuttuneet jälleen. Onnipuun Jari teki meille penkin ja ostin Askosta mustia kevyempiä tuoleja sille kaveriksi.

image.jpg

Ihanat Claes Ohlsonin betonituikut, johon voi laittaa myös kruunukynttilät

 

image.jpg

Arabian enkelit  <3

 

Mukavaa joulun odotusta!!