Siitä on aikaa, kun olen täällä edellisen kerran vieraillut. Elämää talossa on silti. Kani-neitimme lähti vihreämmille porkkanansyöntimaille ja tilalle on saapunut kaksi uutta kaninpoikasta;  Fanny ja Fiona. 

Joulu ja uusi- vuosikin meni rauhallisesti kotoillen. Nyt on aika uusien tuulien ja meillä olikin talon vuositarkastus. 

Työmaapäällikkö saapui tehokkaasti kaksi tuntia myöhässä mikä nostatti verenpainetta melkoisesti mutta saimme kuitenkin puutteet kirjattua ja toivottavasti meillä vierailee pian DT:n miehet. Listalla oli lähinnä nurkkien akryylimassojen korjauksia, maalausta, listojen uudelleen kiinnityksiä ja puuttuvien listojen laittoa. Eteisen osalta jäimme miettimään fiksua ratkaisua. Irti olevia laattoja on kymmenkunta ja todennäköisesti lattia laatoitetaan uudelleen. Lattian sementti on kuivaa pöytäkirjojen mukaan joten siitä kopulaatat eivät johdu. Suurin syy näihin on siis alunperinkin huonosti kiinnitetyt laatat.

Topi- keittiöille lähti reklamaatio myös rikki olevasta kaapista ja puuttuvista hyllyistä keittiössä ja veskissä. Liesituulettimemme on valuttanut vettä varsinkin suurien lämpötilanvaihteluiden aikoihin ja sitäkin tulee joku jamppa tutkimaan.

Muuten olemme olleet tyytyväisiä taloon ja meillä olevat puutteet ovat hyvin tavallisia vuosikorjauksia eteisen lattiaa lukuunottamatta.

Takallekin on tilattu nuohous. Olemme lämmittäneet takkaa säännöllisesti ja se on pienentänyt mukavasti lämmityskuluja. Takan ainut miinuspuoli on, että luukut ovat jatkuvasti mustat noesta ja jos nyt saisin valita, en ottaisi kaksipuoleista takkaa tai vaihtoehtoisesti siinä pitäisi olla leivinuuni kyljessä.

siinäpä varmaan meidän viimeisimmät kuulumiset. Koitan laitella muutamia kuvia lähiaikoina. Kivaa alkavaa kevättä :)