Joulun pyhät menivät ja olin yllättynyt kun uuden vuoden jälkeen puhelin soi ja korjaaja ilmoitti olevansa matkalla meille. Kotiin tullessamme meitä odotti eteisessä uusi laatta naarmuuntuneen tilalle, wc:n lattialaatta oli saanut silikonit ja keittiön välitilan ikkuna samoin. Roskiskaappiin oli laitettu muovimatto kaapin pohjalle sillä rakennustarkastaja huomautti asiasta. Joka teknisen tilan lattia oli vedetty silikonilla uretaanin päälle mutten usko että se on edelleenkään radonvapaa ratkaisu. Sähkäriä vielä odotellaan sillä hän ei ole asentanut kodarin puolen ulkopostorasiaa ja teknisen tilan eikä varaston valot toimi vaikka lamput ovat ehjät. Saa nähdä mikä niitä riivaa. Meille piti tulla tänään myös kiukaan korjaaja mutta hän olikin vatsataudissa ja käynti siirtyi maanantaille. Harmi, sillä emme ole päässeet saunomaan kunnolla vielä kertaakaan. Sitä vastoin suihkuja olemme käyttäneet siitäkin edestä. Valitsimme oraksen isot sadesuihkut ja olemme olleet todella tyytyväisiä niihin, suihku on ihanan pehmeä ja runsas ja siinä voisi seisoa ikuisuuden :)

Olen yritänyt myös kaksi iltaa lisätä tänne kuvia mutta huonolla menestyksellä. Ilmeisesti vuodatuksen kuvan siirrossa on jotakin häikkää edelleen kun siitä vain ei tule yhtään mitään, nytkin kuvat eivät tulleet niille tarkoitetuille paikoille mutta yritän uudelleen. Lapset ovat pitäneet huolen etten ole edistynyt tavaroiden purkamisessa ollenkaan mutta onneksi mummo on lupautunut apuun joten saan edes viikonlopun aikaan jotakin aikaan.

Joku teistä kyseli valitsemastamme lattiasta. Tämä valkoharmaa lankkulaminaatti kuului ihan perusvalikoimaan ja on mattapintaisempi kuin lisähintainen kirsikka glaze. Lika ei mielestäni näy tässä yhtä selvästi kuin edellä mainitsemassani lattiassa ja laminaatti oli meille itsestään selvyys lattivalintana kahden lapsen ja lemmikkikanin takia. Laattana meillä on blackstone laatta 30x60 koossa eteisessä ja sama laatta 10x10 koossa vessassa ja kodarissa sekä kylpyhuoneessa ja saunassa. Yritän saada niistäkin tiloista jonkinlaiset kuvat kunhan saan tämän järjestelmän toimimaan.