Meillä on taas tällä viikolla käyty tekemässä takuukorjauksia. Huomasimme jo kauan aikaa sitten, ettei poikamme huoneessa toimi pistorasiat -tai toimii mutta jos laitat pistokkeen sisään, osa talosta on pimeänä eli oikosulkua pukkaa. Kaksi -vuotias tilliäinen on siis ollut ilman yövaloa jo pidemmän aikaa. Vihdoin sähkömies kävi korjaamassa vian ja pieni ihminen sai kaipaansa yövalon :)

ihmettelin viime viikolla eteisemme kaappia, jonka liukuovien alakisko on miltei irti lattiasta. Tänään syy selvisi. Paskalaatoittajan jäljiltä koko eteisen lattiaa ei suostuttu uusimaan vaan vai pahiten porrastavat laata. Nyt tilanne on se, että laatat elävät ja ovat alkaneet irtoamaan ja on rikkonut vaatekaappimme alakiskon sekä sivuseinän. Kylläpä tekisi mieli kirkua. Siis miksi mitään ei voida tehdä kunnolla, jos korjataan niin niin ei korjata kunnolla. Sitten pitää tehdä vielä kolmannen kerran ja nyt on jo nähty, ettei Dt:n kanssa mikään korjaus onnistu tyylillä: "Joo, ehdottomasti korjataan.." Taistella saa oikeuksiensa puolesta. 

Eihän se auta kuin soittaa taas kädettömälle työmaapäällikölle ja odotella taas lukemattomia viikkoja/kuukausia että mitään tapahtuu. Todella upeeta.... Näihin tunnelmiin tänä iltana. Toivottavasti huomenna olisi parempi päivä.

Tässä muutama kuva kuva kaapista: pahoittelen kuvien huonoa laatua :(

image-normal.jpg

Tässä näkyy kaapin ylälaita, ipad ei antanut kääntää kuvaa :(

image-normal.jpg

Hyllyt eivät pysy paikoillaan kun runko on niin vääntynyt

image-normal.jpg

Alareuna on irti myöskin. sivuseinä on kiinni rungossa vain keskeltä...