Olen vihdoin saanut myös poikamme huoneen asuttavaan kuntoon. Olohuone ja meidän makkari tuntuukin kovin autiolle ilman leluvuoria ja unikavereita :) Verhot ovat vielä etsinnässä ja ajattelin tänään käydä Sisustus Picasossa katsastamassa Linumin kankaat. Lack-hylly odottaa myös seinälle pääsyä. Lisäksi tilasin Lekmerin nettikaupasta muutaman naulakon ja hengarin pojan pieneksi käyneille juhlavaatteille niin saadaan nekin esille. Samaan tilaukseen tarttui myös muutama norsuaiheinen purkki jossa oli sama sävymaailma kuin huoneessa ylipäätään.

image-normal.jpg

Tässä huoneen yleisilme. kokoa huoneella on noin 10,7m2 mutta huone on hyvin haastavan mallinen sillä se on pitkä ja kapea. Jos nyt voisin tehdä jotakin toisin, siirtäisin ikkunaa keskemmälle huonetta. Nyt oviseinän kalustaminen on hankalaa kun korkeat kalusteet bloggaavat ikkunan.

image-normal.jpg

Tapetti on Borosanin valikoimista. Myös isompi tähtikuvio olisi ollut hyvä valinta pojan huoneeseen. Tämä voi olla jo parin vuoden päästä tosi lälly.

image-normal.jpg

"Niistä on pienet pojat tehty <3"

image-normal.jpg

Lelujen säilytyskalusteena toimii Ikean Bestå. Samanlainen on hankintalistalla myös sisarelle. senkin päällä olevat tavarat odottavat päädyä Lack-hyllyn päälle ja kehyksiin on kuvat tilauksessa.

image-normal.jpg

Kummitädin kastelahja <3