Minulla oli eilen vapaapäivä ja olin rekrynnyt isäni viemään roskia kanssani läheiselle kaatopaikalle. (Perjantaina tulee kuulemma lunta oikein urakalla...) Pihamaamme alkaa olla jo suhteellisen siisti sillä olemme taapeloineet jäljelle jääneet laudat tontin takaosaan ja vieneet kuutisen kuormaa jätettä kaatopaikalle jo aiemmin. Kerätessämme viimeisiä suurempia roskia yhteen kasaan pihaamme ajoi sama laatoittaja kuin aiemmillakin kerroilla. Hän tuli "viimeistelemään työnsä".. Odotan kauhulla, millaista jälkeä tällä kertaa on luvassa..  Jotenkin odotin ja toivoin että tilalle olisi tullut joku muu mutta talotehdas ei ollut ottanut toivettamme huomioon tässäkään asiassa. Lisäksi otti päähän kantaa vielä sisältä sankkotolkulla edellisiä laatan paloja joita hän ei ollut vienyt osoittamaamme roskapaikkaan vaan kasannut yhteen makuuhuoneeseen mahdollista uusiokäyttöä varten. No, laatat ovat nyt kaatopaikalla ja toivon mukaan lattiasta tulisi kelvollinen, että kalustemies pääsisi hommiin. 
Hassua oli sekin että ennen tämän laattamiehen saapumista paikalle lompsi vesikalusteasentaja jolle ei oltu tiedotettu ollenkaan, ettei meille voi vielä ainakaan viikkoon asentaa minkäänlaista hanaa tai suihkua. Hän kuitenkin lupasi käydä ensi viikolla katsomassa tilannetta uudelleen jottei tämäkin asia viivästyisi.
Huomenna saapuu toivottavasti kalusteasentaja ja asuntoon tulisi hiukan enemmän tilaa kuin siellä on tällä hetkellä. Kalusteiden asennusten jälkeen pääsisi lattiamieskin vihdoin hommiin. En edelleenkään tiedä mitä wc:n ja eteisen lattialle tapahtuu, sillä niitä ei ole korjattu. Sellaisenaan emme niitä kuitenkaan aio hyväksyä joten katsellaan kuinka tilanne kehittyy..