Koska talvi näyttää pitävän meitä edelleen otteessaan, olen jättänyt pihasuunnitelmat suosiolla keväämmälle ja keskittynyt sisätilojen laittoon. Tässäpä uusimpia juttuja meidän kodista :)

 

image-normal.jpg

Ruokailutilaan ostettiin Ikeasta peili. Se tuo kivasti valoa ja avaruutta tilaan. Ostin myös Pentikiltä hempeän vaaleapunaiset tabletit kevään kunniaksi.

image-normal.jpg

Keittiökin sai uusia purkkeja. Pentikiltä tietenkin ;)

 

image-normal.jpg

Ruokailutilan senkin päälle kävin ostamassa Pentikiltä uuden lampunjalan. Pinta on hiukan galvanoidun alumiinin näköinen -no ylipäätään satiinipintainen :) Kiva sydäntaulu löytyi Carlsonin kodinosastolta ja maksoi kokonaista 13 euroa.Pentikin kynttilän jalat ovat ikivanhat mutta niistä tulee ihana valo kynttilöitä poltettaessa.

image-normal.jpg

Olohuoneen sohva sai uusia tyynyjä ja myös ripauksen vaaleanpunaista. päälliset on ostettu lähinnä Pentikiltä ja H&M Homesta. Etsin myös pöytää tai rahia sohvan kaveriksi mutta mieleistä mallia ei ole vielä löytynyt, olisiko jollakin hyviä idoita tilaan? Iso kuva olohuoneesta löytyy aiemmasta postauksesta.

image-normal.jpg

Tv- tasokin sai uuden isomman lyhdyn pienen kaveriksi. Lisäksi minulla on Pentikin valokuvakehyksiä odottamassa pääsyä tasolle. Poikani on vain hiukan haasteellisessa iässä, joten en uskalla vielä nostaa niitä paikoilleen. Lisäksi olen hankkinut Carlsonin kodin osaltolta ihanat valkoiset tikapuut jotka odottavat pääsyä eteiseen kuin myös uusvanhat ikkunankarmit, joille en ole vielä keksinyt paikkaa.Meillä asustava kanineiti alkaa valitettavasti vedellä viimeisiään ja kunhan hän siirtyy autuaammille porkkanansyöntimaille, saan eteiseen uuden lipaston hänen häkkinsä tilalle, jonka päälle karmit kyllä kävisivät kivasti. Lisäksi olen jo hieman tuunaillut makkareita mutta niistä postaus tulee myöhemmin :)

Aurinkoisia päiviä kaikille!!!