Olemme vihdoin saaneet myös ehjän palasen sohvaamme. Sohva on nyt miltei 3,80m x 2,80m pitkä ja tuntuu vihdoin oikean kokoiselta tilaan. Sohva oli siis Stemman Oona-moduulisohva. Meille tuli lopunperin aikamoisena yllätyksenä kuinka suuri olohuone todella oli. Olemassa oleva tv-tasokin näytti surkealta pitkää valkeaa seinää vasten. Vaihdoimme sen Ikean Bestå- sarjan tasoon ja nostimme tv:n seinälle joten nyt seinäkään ei tunnu niin tyhjälle.

image-normal.jpg

image-normal.jpg

Kuviin eksyi myös eräs kanineiti, jolla ei ollut aikomustakaan siirtyä pois matolta :) Verhot ovat vanhasta kodistamme ja liian pitkät, sillä huonekorkeus ikkunan kohdalle on vain 2,5m. En ole vielä saanut aikaiseksi lyhennettyä niitä, ties vaikka hankkisi uudet tilalle ;) Olen yleensä harjatun alumiinin/ teräksen ystävä mutta valitsin valkoiset verhotangot tilaan, sillä myös spotit ovat valkoisella rungolla.

image-normal.jpg

Tässäpä kuva tv-tasostakin. Tila on edelleen avara muttei onneksi kaiu niin pahasti kuin aluksi. Nyt sitten pitäisi alkaa pikkuhiljaa tuunata makkareita ja muutenkin etsiä sopivia peilejä, tauluja ja valaismia tiloihin. Voi olla että se jää syksylle, kunhan ensin saadaan ulkopuoli valmiiksi.