Viimeiset kolme viikkoa ovat olleet kaoottisia. Virolainen laatoittajamme jätti jälkeensä jumalattoman sotkun ja pari päivää myöhemmin paljastui koko karu totuus työn jäljestä. Ennen laatoitusten alkamista ilmoittelin työnjohtajallemme, että meillä on sisällä aika kuuma (+30c) ilmoituksestani huolimatta kukaan ei tehnyt lämpötilalle mitään, ei myöskään laatoittaja. Laatoitusten aikaan täällä oli kunnon pakkasviikko ja laatoittaja pyyhki hikeä tehdessään töitään ja piti välillä ulko-ovia auki (?!) muttei pienentänyt lämpöjä. Tämä yhdistettynä kiireeseen sai aikaan sen että kaikki lattialaattapinnat porrastavat, pahimmat jopa laatan verran eivätkä käytännössä ole kiinni lattiassa kiinni mitenkään. Täytyy sanoa, että aika sanattomaksi veti...
käsittämättömintä kaikessa on kuitenkin talotehtaan kanta asiaan; jokainen lattia porrastaa kuulemma jostakin ja jos  valo tulee katosta niin eihän sitä huomaa... Tuntee kylläkin! Nyt sitten ollaan eletty epätietoisuudessa mitä tulee tapahtumaan. Meidän vaade oli luonnollisesti että kaikki tehdään uusiksi. Tällä hetkellä meiltä on purettu kph:n, saunan ja kodarin lattiat ja vesieristetty uudelleen. Kph:n ikkuna joka oli unohdettu vesieristää jo alunperinkin on edelleen eristämättä. Wc:lle ja eteiselle ei ole tehty mitään.

tässäpä tasokasta laatotusta

Kalusteet tulivat 1:11. Niitä ei ole asennettu van kaikki ovat paketeissa ympäri asuntoa. Vesikalusteet tulivat viime viikolla ja niitäkään ei luonnollisestikaan voi asentaa. Tiistaina 19.11 tulevat ovat, lattiat ja listat. To tulee kodinkoneet. En tiedä minne kaikki laitetaan kun joka paikka on täynnä rikkinäisiä laattoja, roskaa ja tavaroita :( kai tässä odotetaan laattoja saapuvaksi että päästäisiin taas eteenpäin.
itsellä on mennyt maku koko hommasta. On ihme jos pääsemme ennen joulua uuteen kotiin. Asumme täällä hetkellä väliaikaisesti vuokralla ja asunto sijaitsee sellaisella alueella ettei siinä viitsi paljon joulua viettää.

En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, saadaanko mitään hyvityksiä ym. Tapahtuneesta. Tuskinpa.. Yritän lisäillä tänne kuvia jossain vaiheessa, nyt tuntuu ettei oikein sekään huvita..