Meillä piti olla ihan random-vappu; syödään hyvin ja käydään vapputivolissa, jonka jälkeen mies lähtee peleihinsä.  Aattona oli niin järkyttävän kylmä ettei tivoliin lähtemisestä tullut mitään. Grillattiin pikaisesti ja äkkiä sisälle syömään. Pieni pyörälenkki ennen saunaan menoa ja sitten nukkumaan. Tänään oli tarkoitus käydä mummiloissa ja tulla sitten kotiin lasten kanssa. Pääsimme juuri sisään ensimmäiseen mummilaan, kun tyttären ystävä säntäsi sisälle ja pyysi puistoon leikkimään. Lopputulemana olen itsekseni kotoja ja sain pitkästä aikaa siivottua oikein kunnolla :) Nyt on imuroitu, pyyhitty pölyt ja pesty lattiat. Koti tuoksuu ihanan puhtaalle ja ei ole kiire minnekään. Näitä hetkiä on todella oppinut arvostamaan sillä olen todella paljon lasten kanssa itsekseni kotona ja siivoamisesta ei meinaa silloin tulla mitään.

Tässäpä muutama kuva meiltä. Kuten jo aiemmin kirjoittelin, meillä on nyt valkoinen- beige kausi menossa. Lisäksi kiitävät ja modernit kalusteet ovat vaihtuneet pehmeisiin ja maalasihenkisiin juttuihin. Harmi ettei rahat aina riitä kaikkeen kerralla ;) nytkin ostoslistalla on monta asiaa, jotka odottavat toteutusta.

image-normal.jpg

 

image-normal.jpg

 

image-normal.jpg

 

image-normal.jpg

Olohuoneeseen ostettiin tosiaan Ikealta Ektorp- sohvat ja -nojatuoli. Ovat muuten maailman parhaat istua ja helppo pitää puhtaana pestävien päällisten ansiosta. Meille on rantautunut myös uusi sohvapöytä. Se on OnniPuusta- tuotantoa. Aivan ihana! Meillä on samaan sarjaan myös Ruokapöytä josta kuva jäljempänä.

image-normal.jpg

 

image-normal.jpg

 

Matoksi mietin ensin valkoista nukkamattoa mutta totesin sen olevan hasardi kahden lapsen ja kanin kanssa. Kodin 1:ssä oli alessa tällainen evening- tähtimatto ja se sopi hyvin juuri meidän tarkoituksiin. Pöydän alla oleva peltinen kori on Kodin 1:sen kukkaruukku.

 

image-normal.jpg

 

image-normal.jpg

 

Tässäpä kuva siitä uudesta puisesta ruokapöydästä. Tosi helppo pitää puhtaana ja jos jälkiä tulee, maalia vaan pintaan niin on kuin uusi :) Tuolit ovat Ikean Henriksdalit ja Ja pojan puinen tuoli Ingolf- mallia. Miulla on vielä samaan sarjaan puinen Ingolf-jakkara mutten ole saanut aikaiseksi vielä kasata sitä.

 

image-normal.jpg

 

Tässä tämän ainut murheenkryyni tällä hetkellä. Kiva ja kaunis mutta pitäisi olla valkoinen... Olisin jo alusta pitäen halunnut takan vaaleana mutta mies ei missään nimessä. No kunhan taas syksy tulee ja tilaan vaihdetaan tummempia tekstiilejä niin sitten sointuu taas paremmin tilaan. 

 

Kivaa Vappua kaikille! Minä taidan nauttia simaa ja munkkeja :)