Tänään päätimme käydä Topi-keittiöllä sekä Uuni- sepillä hakemassa vahvistusta alustaville valinnoillemme. Topi-keittiön valikoima ei edelleenkään miellytä minua mutta onneksi sieltä on löytynyt muutama ihan ok malli. Olemme suunnitelleet keittiöön oveksi valkeaa Kaisla-ovea ja hyvin hengetöntä vedintä. Tasoksi tulisi korkeakiiltovalkoinen malli. Kodinkoneet tulevat olemaan suurella varmuudella valkoiset. Eteiseen, kodariin ja makuuhuoneisiin olemme valinneet mattavalkoiset Kosketus-ovet ja pitkät vetimet. Kodarin tasoksi ajattelin tummanharmaata kivi-laminaattia. Wc hakee vielä mieluista komboa.

 

Näytä vehniainenkt1.jpg diaesityksessä

 

Näytä vehniainenkt2.jpg diaesityksessä

 

Takan valinta oli ehkä helpompi kuin oletin. Koska takka tulee tilanjakajaksi, halusimme suuren takan. Niinpä Alppi-takka oli selkeä valinta. Olin itse haaveillut valkeasta kaksipuoleisesta takasta. Mieheni halusi kuitenkin musta-raidallisen laatan takan pintaan joten jäin itse miettimään, miltä takka näyttää kaakeloituna. 

Tällainen takasta pitäis tulla. Kuvassa on harmaa laatta.

 

Onneksi minulla ei ole kiire valintojen kanssa. Harkitsen vielä mustia alakaappeja ja rosterikoneita keittiöön mutta saapa nähdä....