Saimme taloomme pinnat noin kuukausi sitten. Meille tuli kyllä täysin yllätyksenä ettei Designtalo tasoita koko seinää vain vaan saumakohdat. asialla ei olisi muuten suurtakaan väliä mutta heidän käyttämänsä maali on myös suhteellisen kiiltävää mattanakin ja varsinkin valoa vasten tasoitteen rajan huomaa paikoin aika selvästi. Meille tuli pääsääntöisesti valkoiset seinät mutta makkareihin ja wc:n yksi seinä tapetoitiin. Tapeitoinnit ovat tosi hyvin ja siististi tehtyjä, niissä ei ole moitteen sanaa.

Samoihin aikoihin tulivat myös Vesivekin miehet asentamaan sadevesijärjestelmiä ja tikkaita. Edustajan varoitukseta huolimatta otin koko helahoidon valkoisena ja olen tyytyväinen valintaani. Maksoimme tosiaan ekstraa alumiinisista kattoturvatuotteista mutta kuulemma varsinkin valkoinen kouru on helpompi pitää puhtaana ja eipähän ruostu.

Nyt sitten on taas ollut hiljaista ja ollaan lähinnä odoteltu lattian kuivamista. Huomasin noin kaksi viikkoa sitten, että lattioista oli käyty ottamassa koepaloja ja viime viikolla saimme ilmoituksen, että lattia on sen verta kuiva, että laatoitukset alkavat viimein. Huomenna 25.10. Saadaan varmaan ainakin vessaan jo kaakeliseinä ja kylpyhuoneeseen alkaa vesieristeen laitto. Loppuviikon aikana sitten kaakeloidaan eteisen lattia ja märkätilat + wc:n lattia. Kalusteidenkin pitäisi saapua viimeistään marraskuun toisella viikolla joten saadaan taas eloa taloon. Omiin puuhiimme kuuluvat vielä kylpyhuoneen kalusteen ja valon hankinta, kodariin työtaso ja saunan lauteet. Kaikki ovat kyllä suunnitteluasteella mutta kiire meinaa vaan tulla. Lisäksi talomme routaeristeet ovat edelleen päädyistä tekemättä ja saimme jo ensilumenkin, joten kiirettä pitää. Nyt todella huomaa kuinka hankalaa on sovittaa hankitojen tekeminen ja virkatyöaika yhteen. Vapaapäiviä pitäisi olla jatkuvasti että hettä hommat tulisivat hoidettua. Otimme mm. Vapaapäivän, että saimme vietyä kaikki roskat kaatopaikalle (niitä olikin viisi suurta peräkärryllistä jatottakai lisää tuli kun pinnat käsiteltiin.onneksi suurin osa on kuitenkin viety ja enää tulee lähinnä pahvia ja laattaa.laminaatit eivät ole myöskään vielä saapuneet ja olemme ymmärtäneet, että Upofloorilla olisi joitakin ongelmia toimitusten kanssa joten saa nähdä, saammeko tilaamamme lattian. Jahas, taitaa olla aika painua taas sänkyyn. Pitänee yrittää päivittää tätä hiukan aktiivisemmin :)