Aikaa on taas vierähtänyt kun olen täällä edellisen kerran käynyt- eipä silti, eihän tänne olisi päässytkään :)


Kaikki vaatimamme takuukorjaukset ovat Dt: n osalta tehty. Sähkäri pyörähti viikolla kaksi ja nyt meillä toimii valot myös teknisessä tilassa ja varastossa. Maalari kävi tammikuun viimeisellä viikolla korjaamassa irronneen tapetin ja nyt sitten vaan odotellaan vuositarkastusta ja kesää, että päästään pihan kimppuun ja maalaamaan talo loppuun. 


Saimme tänään vihdoin ja viimein kiinnitettyä verhotangot paikoilleen , jotka ovat lojuneet eteisen nurkassa joulusta saakka. Ostin Ikealta ihan perusvalkoiset tangot näin alkuun ja voihan noita sitten muuttaa jos löytää paremmat. Samalla vauhdilla kiinnitimme myös kylpyhuoneen hyllyt, ettei ikkunalautaa tarvitse käyttää pesuaineiden tasona. Mietin pitkään lasisten ja metallisten hyllyjen välillä mutta valitsin lopulta metalliset, lähinnä siksi ettei kalkkivesi näy niissä niin helposti ja ei ole teräviä reunojakaan johon lapset voisivat satuttaa itsensä.


Poikamme huone odottaa edelleen kalusteita eikä sohvankaan ehjää osaa ole kuulunut eikä näkynyt. No, kaikki aikanaan. Työpäivät vievät juuri nyt kaikki voimavarat eikä muuhun oikein riitä aikaakaan. Tänne ei näköjään edelleenkään saa laitettua kuvia mutta täytyy yrittää myöhemmin. Kivaa alkavaa kevättä kaikille, on ihanaa herätä ja lähteä töihin, kun ei ole enää niin pimeää :)